Magnus Pod

Vem är Magnus Johansson?

 

Med brinnande entusiasm och stor lyhördhet genomför Magnus utbildningar för alla typer av organisationer. Att utveckla individer och organisationer så att de maximerar sina resultat är Magnus stora talang.

Magnus har förmågan att se och utveckla alltifrån den enskilde individens styrkor till stora komplexa affärsprocesser. Han skräddarsyr sitt budskap för att passa varje kund. Med brinnande entusiasm, stor lyhördhet och effektiv säljträning har Magnus genomfört utbildningar som verkligen skapat resultat.

Magnus föreläsningar ger ökad motivation och arbetsglädje hos alla anställda. Deltagarna får insikt i vilka grundläggande drivkrafter som påverkar vår motivation i arbetslivet. Målet är att varje enskild deltagare skall finna det som i grunden driver henne till framgång och välbefinnande i arbetet. Medarbetarna får insikt om hur de hittar sina egna drivkrafter och hur de kan motivera sig själva i sitt dagliga arbete.

Magnus Johansson har 20 års erfarenhet av att skapa resultat i säljroganisationer och är författare till säljboken ”Myror kan fånga elefanter”. Magnus har under de 10 senaste åren framgångsrikt utbildat och motiverat 1000-tals säljare och medarbetare. Med en stor mängd nöjda kunder i bagaget tillhör Magnus idag en av de bästa och mest eftertraktade föreläsarna inom områdena motivation och försäljning.

 

EQP Business School har samlat några av landets främsta och populäraste föreläsare/utbildare. Vill du skapa fantastiska reslutat i din organisation? Då bör du välja ett samarbete med EQP Business School AB. EQP är ett av landets ledande utbildningsföretag inom områdena Försäljning, Kundservice, Ledarskap, Presentationsteknik och Motivation. Magnus Johansson har sedan 2011 inlett sammarbete med EQP och arbetar idag aktivt som en del av organisationen.