Referenser

Nedan är några ord som lämnats av tidigare kunder. Om ni nyligen deltagit på en av Magnus utbildningar så tveka inte att höra av er för att lämna någon rad om hur det var! Goda ord är inte bara kul för Magnus utan även för framtida kunder som gärna vill få en försmak av vad som komma skall.

”Magnus var lyhörd inför upplägget, av insatsen säljträning över tid. Engagemanget stort och mycket värdefullt för oss. Vi kan varmt rekommendera Magnus till andra som behöver utvecklas och träna sina färdigheter.”

 

Christian Berger   
VD / Lead Incubator

”En energikick, bra budskap en riktig boost. Bra budskap kring sälj- och säljutveckling. Detta lyckades han bra med.”

 

Per Kostmann   
Företagsmarknadschef /
SEB (företagsrådgivning)

”Vi är oerhört nöjda med Magnus och med det sätt som han anpassat utbildningen till att passa just vår verksamhet.”

Martin Hogmalm   
Affärsområdeschef / Hogia

 

”Vi sökte länge en individanpassad säljutbildning och fann Magnus. Vi fick stor utdelning. Kommer vi att ha utbildningar inom försäljning igen kommer vi att anlita Magnus.”

Rikke Lybeck Rostov   
HR Manager / ETP Transmission AB

“Utbildningen öppnade en ny värld för mig. Den gav mig insikt om vikten av att tänka strategiskt. Jag har nu verktyg till hjälp genom hela säljprocessen.”
Jonas Kac | Costream AB

“En heltäckande säljutbildning med professionell känsla och ett mycket bra framförande.”
Martin Mileros | VD – Flextoll AB

“Jag är normalt sett kritisk till säljutbildningar, då många av dessa inte håller måttet. Denna kurs har dock haft ett smart upplägg med bra föreläsningar och ett värdefullt komplement med den individuella coachningen.”
Emil Eifrem | VD – Neo Technology AB

“En bra heltäckande utbildning, värdefullt med de repetitiva momenten. De praktiska övningarna och den individuella coachningen har också varit jättebra.”
Henrik Bergström | VD – Field Embedded Communication AB

“Magnus höll en utbildning, för våra säljare, i avancerad lösningsförsäljning kombinerat med en personlighets/drivkraftsanalys. Det gav säljarna både nya verktyg, och en bättre självinsikt, i deras säljarbete. Samtliga deltagare vittnade om lyckat resultat. Genomgående omdöme från utvärderingen var: mycket bra! och excellent!”
Tobias Johansson | Försäljningschef – Alstom Power Sweden AB

“Jag anlitade Magnus Johansson för att utveckla säljarpotentialen hos företagarna i mitt nätverk. Magnus höll en hel dags workshop som ledde till mycket positiva resultat bland deltagarna. Jag kan helhjärtat rekommendera Magnus som en dedikerad, omsorgsfull och ödmjuk säljcoach som ser den enskilda människans styrkor.”
Jeannette Waax | Fiber Optic Valley

“Magnus har en gedigen erfarenhet av att hålla och arrangera utbildningar. Han har genomfört ett stort antal utbildningar och seminarier, inom områdena försäljning och personlig utveckling, för våra återförsäljare.”
Michael Palmstierna Hamilton | Herbalife International

“Magnus utförde en kartläggning av marknad och kontaktvägar inom vårt affärsområde Bredbandsoperatörer. Hans arbete gav oss ett nytt sätt att göra affärer på denna marknad och resulterade i ökad försäljning inom affärsområdet.”
Jörgen Svärdh | Marknadschef – Utsikt AB

“Magnus bidrog på ett personligt och engagerat sätt med sin föreläsning om säljande kommunikation på HR-dagen 2007. Omdömen från deltagarna var t ex: jättebra, personlig, lättsam, Magnus var Super. Vi är mycket nöjda och glada över att han ville medverka.”
Stina Wetterström | Linköpings Universitet

“Mr Magnus Johansson was a guest speaker at our training courses in International trade management at the chamber of Commerce in Ahmedabad. Magnus is an impressive presenter, his enthusiasm and knowledge in network marketing was much appreciated among the participants of our training program.”
Jagat Shah | CEO – Global Network India

“Magnus har utbildat våra säljare i personlig målsättning och säljplanering. Utbildningen var väldigt uppskattad, den gav deltagarna inspiration att sätta nya mål och användbara verktyg för att nå dem.”
Christian Strömlid | Försäljningschef – TDC Song

“Magnus höll en utbildning i ämnet säljcoaching för våra säljchefer. Magnus gav oss nya verktyg och inspiration till att leda våra säljare mot nya framgångar. Jag rekommenderar varmt en utbildning med Magnus.”
Henrik Friman | Kanal Lokal