Om oss

Jag slipar dina kunskaper

Att ständigt bli bättre är A och O för alla företagare och verksamheter. Och kanske är marknadsföring och försäljning det som många tycker är svårast. Hur når man ut med sitt budskap? Hur hittar man kunder? Dessa två frågor utgör grunden i min affärsidé. Jag har 30 års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning inom industrin.  Jag delar med mig av min kunskap dels i poddarna Entreprenörsdriv och Säljdriv, och dels i bloggen på denna site.

Om mig Tomas Tränkner

Jag producerar och programleder podcasts med mina kunder och hos mina kunder. Jag gör det lätt och smidigt för mina kunder att skapa innehåll med ljud. Kom till dukat bord hos dig.

Jag kan ta hand om 100 % av podden om du vill. Allt ifrån innehåll, bjuda in och schemalägga gäster, programledning, redigering, publicering och marknadsföring. Mina ledord är bra ljud och bra innehåll i alla miljöer.

Med en podd blir det personligt, relevant och unikt. Jag har intervjuat mer än 700 personer i över 2000 poddavsnitt i alla tänkbara miljöer och förutsättningar.

Vill du skapa innehåll som stärker ditt varumärke, gör dig attraktivare som arbetsgivare och stärker dina kundrelationer – då kan jag hjälpa dig.

Jag gör även en del filmproduktion , Linkedinutbildningar och digital marknadsföring. Jag föreläser och har en del moderatorsuppdrag. Jag skrivit en bok om marknadsföring. Vill du veta mer om mitt liv som företagare så lyssna på Entreprenörsdriv varje vecka.