Om oss

Vi slipar dina kunskaper

Att ständigt bli bättre är A och O för alla företagare och verksamheter. Och kanske är marknadsföring och försäljning det som många tycker är svårast. Hur når man ut med sitt budskap? Hur hittar man kunder? Dessa två frågor utgör grunden i vår affärsidé. Tomas Tränkner har 30 års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning inom industrin. Magnus inspirerat tusentals personer i att sälja mer till fler. Vi delar med oss av vår kunskap dels i poddarna Entreprenörsdriv och Säljdriv, och dels i bloggen på denna site.

Om Tomas Tränkner

Tomas är egenföretagare inom digital marknadsföring. Han hjälper företag med digital synlighet och kommunikation. Just nu är podcasting mycket efterfrågat, men även uppdrag som talare, skribent och digital marknadsföringsstrategi. Han brinner för att utveckla verksamheter och affärer med moderna metoder i bagaget, och driver företaget Slipsten Marknadsutveckling AB tillsamman med Magnus Johansson.  Tomas är civilingenjör inom materialvetenskap med stort intresse för kommunikation, modern marknadsföring, entreprenörskap, ledarskap och försäljning. Hans skriver artiklar i tidningar på Linkedin och föreläser.

Tomas skriver regelbundet i tidningen Affärsstaden.

 

Om Magnus Johansson

Magnus brinner för att inspirera och utveckla individer så att de maximerar sina resultat.  Magnus är en av Sveriges främsta experter inom försäljning & service. Han är en erfaren föreläsare och utbildare och har sedan 2007 hjälpt över 500 företag att motivera sin personal och förbättra sina säljresultat. Magnus har är författare till böckerna ”Myror kan fånga elefanter” och ”Försäljning- Enklare än du tror”. Han publicerar regelbundet nya artiklar på Linkedin och i ett antal olika affärstidningar.

Mer information om Magnus och hans uppdrag hittar du via EQP Business School.