Podcast

Här hittar du alla de podcasts som produceras av Tomas Tränkner. Vill du också göra en podcast? Kontakta Tomas Tränkner så kan vi diskutera hur det kan bli verklighet. Konceptet är bra ljud i alla miljöer och bärbar studio. Vi programleder och/eller producerar poddar av alla slag. Vill du veta mer om att göra podd, läs här.

Entreprenörsdriv är vår egen podd som firar 3 år i år och har publicerat 320 avsnitt. Den handlar om företagande och drivkrafter. Programledare är Tomas Tränkner och Magnus H Johansson, producent Tomas Tränkner. Vill du vara med som gäst i podden? Vi bjuder in gäster, men du kan bjuda in dig själv i ett sponsrat avsnitt. Hör av dig så kan vi hitta en lösning som passar dig. Podden har cirka 10 000 nedladdningar per månad.


Säljdriv är en podd med korta avsnitt om försäljning. Podcasten för alla som säljer något till någon. Här möter du några av Sveriges vassaste säljutbildare; Magnus H Johansson, Kjell-Åke Fyrgård, PG Wettsjö, Björn Strid och Bengt Gejrot. Podden uppdateras inte just nu.


Snacka Sälj  är podcasten där vi pratar försäljning med några av Sveriges skarpaste säljare. Formatet är korta avsnitt med säljtips varje tisdag och torsdag. Podden ges ut av Säljarnas Riksförbund. Programledare och producent är Tomas Tränkner.


Styrelsepodden ges ut av StyrelseAkademien Östsverige.  Avsnitten produceras av Tomas Tränkner. Om du vill komma i kontakt med oss så maila till ostsverige@styrelseakademien.se

 


Podcasten Framtidens Arbetsliv av Sankt Kors startades upp i samband med Bo- och samhällsexpo VallaStaden Expo 2017. Utgångspunkten är en tro på att samverkan och möten mellan människor blir allt viktigare och att allt är mer snabbrörligt i dag.  Hur anpassar vi oss till det idag och hur vill vi jobba i framtiden? Vi möter en rad personer som belyser Framtidens Arbetsliv ur vitt skilda perspektiv.


Podden Linköpings Golfklubb handlar om – just det Linköpings Golfklubb – som stiftades 1945. Det är golfklubben som idag omges av Linköping, och är en del av Linköping på många fler sätt än bara golf. Vi pratar om det som händer på golfbanan och hur golfklubben bidrar till att göra Linköping en attraktivare stad att leva i. Programledare är Tomas Tränkner och Steven McDaniel.


Exsitecpodden handlar om Johan Kallblads kollegor, personalen och lite grand om deras partners och kunder. Johan Kallblad är VD på Exsitec,  ett konsultföretag som levererar IT-lösningar för att göra kundernas vardag effektivare, enklare och roligare.


Crea-talk handlar om hur man tar fram kreativa idéer och gör dem till innovativa lösningar. Podden är en del av Crearum som jobbar med effektivisera verksamheter genom att släppa loss kreativiteten och engagemanget – och på samma gång, ha roligt!

 


Beteendepodden tar upp alla möjliga och omöjliga vinklar av det mänskliga beteendet. Det är beteendevetare Nina Jansdotter, som i många år även varit personlig coach, som vänder och vrider på de olika ämnena som hon stött på genom åren. Du får tips, inspiration kanske en och annan tankeställare, samt coachfrågor för din egen utveckling. Tomas Tränkner producerar podden åt Nina.