Välkommen på frukostseminarier

Välkommen på frukostseminarium om

Marketing automation och Content marketing

Vi pratar om det senaste inom marketing automation och content marketing. För dig som vill ta din marknadsföring till nästa nivå.

Linköping den 24 september – anmäl dig här  (fullsatt)

Göteborg den 24 oktober – anmäl dig här  (fullsatt)

Jönköping den 5 november – anmäl dig här (få platser kvar)

Lund den 21 november – anmäl dig här

 

Eventdetaljer

Frukostseminariet handlar om hur du skapar en marknadsföringsmaskin som gör sitt jobb – att generera affärsmöjligheter. Vi kommer ge dig konkreta tips på hur du lyckas med marketing automation och skapar engagemang med content marketing.

Magnus Unemyr berättar om hur teknologi kan hjälpa dig i marknadföringen. Han kommer ge konreta råd för att lyckas med marketing autmation.

Tomas Tränkner kommer att berätta hur du lyckas med content marketing. Han ger dig tips på hur du effektivt skapar relevant och engagerande innehåll med blogg, film och podd.

Pris: 150 kr – betalas i samband med anmälan.

Frukost ingår i anmälningsavgiften. Alla deltagare på seminariet får Magnus Unemyrs senaste bok “Data-driven marketing with artificial intelligence” och Tomas Tränkners bok “32 recept på marknadsföring” (som pdf).

Välkomna!

Om Magnus Unemyr

Magnus är författare till fem böcker och har en bakgrund från programmering. Han hjälper företag att med använda de senaste teknologierna inom markering automation och AI för att förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen. Magnus har jobbat med internationell marknadsföring i över 20 år

“Jag har själv sett hur automatiserad marknadsföring och artificiell intelligens kan stärka varumärken, och dramatiskt förbättra kundbearbetningen och skala verksamheten”.

Om Tomas Tränkner

Tomas är content marketingexpert och linkedinnörd som skapar innehåll med podcasting, filmer och bloggar. Han har intervjuat hundratals personer som fått berätta sin historia i podcasts, och skriver artiklar inom marknadsföring.

“Jag har sett vilka unika möjligheter varje individ har – att lysa med sin egen personlighet – och vilken positiv effekt det har på marknadsföringen”

Alla som anmäler sig till seminariet får en pdf-version av Magnus Unemyrs senaste bok Data-driven marketing with artificial intelligence.

Dessutom får alla deltagare Tomas Tränkner bok 30 recept på marknadföring i en pdf-version.

Välkommen!